За нас

PANTUM е компания, която от 2010 година произвежда печатащи устройства, вдъхновени от вашите нужди. Водени от практиката, ние знаем, че принтирането трябва да е бързо, икономично и лесно за всички. Следвайки този принцип, както и от професионализма и опита на своите основатели (екипите зад Ninestar и техните популярни тонер касети G&G), с времето успяхме да наложим продуктите и патентованата си технология за лазерен печат в 5 континента, а основната ни пазарна цел е да станем марка номер 5 света.

PANTUM е единственият производител на печатащи устройства, който предлага и компоненти за рециклиране на някои от своите модели консумативи. Целейки гаранция за постоянно високо качество на печата, ниска себестойност на копие и ОПАЗВАНЕ на продуктите в дългосрочен план, PANTUM предпазва клиентите си от риска от непоправима повреда на устройствата при ползване на материали с неясен произход и увреждащо продуктите качество. Компанията PANTUM е от Китайската Народна Република и е собственик на над 1,000 патента за технологии, ползвани в устройствата й. За повече детайли – попитайте вашия доставчик на IT продукти и услуги.

 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ ПРОДУКТИТЕ НА PANTUM?

  • защото са създадени от лидери на пазара;
  • защото познават нуждите ви;
  • защото са качествени, икономични и ефективни в дългосрочен план;
  • защото предлагат комплексни решения;
  • защото са практични – PANTUM е първата световно разпозната марка, предлагаща собствени компоненти за рециклиране на тонер касетите си;
  • защото ниската цена на копие и високото качество на печат са основен приоритет;
  • защото са гъвкави – от избора на консумативи до избора на функционалност.

Устройствата PANTUM в България се предлагат с гаранция от 2 години.

PANTUM е компания, която от 2010 година произвежда печатащи устройства, вдъхновени от вашите нужди. Практиката ни е научила, че принтирането трябва да е бързо, икономично и лесно за всички.

Свържете се с нас

pantumbulgaria@tnc.bg
+359 895668003

+359 895668002

гр. София, ул. Родопски извор 100