Фирма PANTUM не спира да развива и да разширява бързо своето продуктово разнообразие. Към превърналите се в утвърдени модели на черно-белите печатащи устройства PANTUM разшири портфолиото си с нови бързи цветни печатащи устройства.

От месец Февруари 2021г. на българският пазар се появиха цветните лазерни устройства на PANTUM. Мултифункционалното устройство CM2200FDW и принтерът PANTUM CP2200DW.

Основните характеристики на серията са:

Бързина – скорост от 24 страници в минута и процесор 1 GHz Dual Core

Памет – 512 MB

Дуплекс печат

Свързаност  – Wi-Fi  безжична и мрежова

Мултифункционалното устройство е с ADF за 50 страници, интуитивен сензорен 2,8 инчов дисплей и факс.

Освен че, с цветните устройства PANTUM изображенията са реалистични, ярки и с брилянтно качество, те са елегантни и компактни за своя клас.

Особено важен детайл е наистина повече от конкурентна цена на копието, при ползване на Оригинални консумативи.

Липса на скрити разходи – касетите са включващи тонера и барабана.

Всеки потребител би могъл да изчисли своя разход според потреблението си, без да има допълнително възникнали неупоменати разходи.

Това, което прави впечатление на опитните специалисти при тестването на устройствата:

  • Лесната, интуитивна (традиционно за Pantum) процедура на инсталация
  • Познатото високо качество на изработка на детайлите и стабилната пластмаса на машините.
  • касетите са с иновативен заключващ механизъм от двата края, който ги фиксира още извън принтера. Това решение на производителя не е случайно, защото по този начин при поставянето им потребителят е предпазен от грешките и пораженията, които могат да се допуснат при неправилното (неумелото) поставяне на консумативите в леглата им
  • касетите са включващи тонера и барабана – важен детайл, който позволява лесното решаване на потенциален проблем и спестяване на средства – за разлика от устройствата, където барабанът е самостоятелен модул
  • Касетите са много стабилно направени, гарантиращи отсъствието на проблеми с т.нар „усукване“, което е познато при други марки печатащи устройства и техните консумативи
  • Бърз дисплей, добре информиращ потребителя за режима на работа на устройството в съответния момент.

Марката дава заявката си за сериозен конкурент на пазара на печатащи устройства с пускането на още няколко съвсем нови продукта, чиято премиера, както и появата им на българският пазар предстои. И нека го кажем за пореден път ПРИНТИРАНЕТО ТРЯБВА ДА Е ЛЕСНО!